Сладоледено изкушение за вашите ушатковци

20180425_111958

Времето е топло и ако ние, хората, имаме голямо щастие да можем да ядем сладолед, защо нашите скъпи и нежни бонбони също да не могат да се насладят на вкусни сладоледи през лятото и всяко друго време на годината?Ето и няколко рецепти!

 

СЛАДКИ СЛАДОЛЕДИ

Вземете форма за лед. Напълнете я с обикновено кисело мляко (препоръчително е  ниско съдържание на лактоза, козе или овче). Оставете го във фризера в продължение на няколко часа и сте готови!
За да променяте вкуса, можете да добавите допълнителна съставка(банан,ягоди,боровинки,ябълка,круша и всички разрешени плодове за кучета). Не забравяйте хубаво да пасирате плодовете заедно с киселото мляко!(Изчистете плодовете от всякакви видове семки и кори!)

СОЛЕНИ СЛАДОЛЕДИ

Сладоледен бульон

Вземете формичките за лед и ги напълнете с обезсолен бульон (пилешки,говежди) . По желание може да добавите няколко късчета месо. Най-накрая слагаме формичките във фризера за няколко часа. Бон апети!

 

Конг сладолед

Повечето от вас са вече запознати с неразрушимата играчка на име Kong.

Напълнете го с обичайните храни на кучето си и добавете фъстъчено масло или сирене под формата на сметана. Поставете го във фризера и изчакайте да се изстуди.

Сладоледено пюре

Както можете да видите, ако не използвате опасни храни за кучета, можете да направите множество замразени изкушения за вашите любимци. Сред тях, пюре. Вземете бебешки пюренца например ако нямате време да направите собствено пюре. Налейте ги в формата за кубчета за лед и със сигурност ще зарадвате кучето си! Тези малко кубчета са много подходящи по време на обучение и дресировка.

Бон апети на вашите ушатковци!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s